A csapat

Kollégáink

Trénereink és színészeink 5-10 éves tapasztalattal rendelkeznek kommunikációs tréningek, workshop-ok terén és jól ismerik a vállalati szférát. A színész közreműködők a szemléltetésben, helyzetgyakorlatokban, improvizációs feladatokban játszanak szerepet.

Szívesen vesszük azokat a kihívásokat, amelyekre a hagyományos tréning módszerek nem hoztak megoldást. A DRAMATRIX 1996 óta működik sikerrel Magyarországon és a régióban. A képzések trénereink saját fejlesztései, melyek több, mint 100 vállalatnál sikeresen vizsgáztak.

JÁTSSZ VELÜNK
Dramatrix - Unlocking Communication
Greifenstein János

János színházi ember. Az elmúlt 25 évben igen sok előadásban dolgozott színészként és író-rendezőként. Néha – kalandvágyból – megfordul a filmes világban is. A színházi feladataival egyenrangú szerepet tölt be az életében a bohócdoktor munka. 1996-ban – Magyarországon az elsők közt – kezdte el a kórházi viziteket, és 2001 óta ő a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány művészeti vezetője is. A színház mellett tizenkét évig tanított egy budapesti általános iskolában. Rendszeresen tart színész-szakmai tréningeket, főleg improvizációs és clown-technika témában. 2006 óta a DRAMATRIX vezető trénere. Magyar nyelven tart tréningeket.

Dramatrix - Unlocking Communication
ANDREW HEFLER

Andy az NSZK-ban született amerikai szülők gyermekeként. A Dél-Kaliforniai Egyetemen végzett, majd 1993-ban érkezett Magyarországra. Itt fiatal filmrendezők kedvelt színésze lett, játszott például a Kontroll és a Fekete kefe című filmekben. 2005-től a Nemzeti Színház tagja, de az improvizációs színház is aktív szerepet játszik az életében, a Grund Színház vezetője, és rendszeresen részt vesz – többek között -a világhírű improvizációs mester, Keith Johnstone kurzusain. Trénerként 2004 óta dolgozik a DRAMATRIX-nél, mint vezető tréner. Angol és magyar nyelven tart tréningeket.

Dramatrix - Unlocking Communication
Declan Hannigan

Declan Hannigan színész és rendező, Írországból költözött Magyarországra 2004-ben. Több országban rendezett multinacionális vállalatok számára. Legutóbbi promóciós filmje az Európai Parlament és az Európai Űrügynökség számára azt jelenti, hogy 14 országban gyakorlatilag minden európai nyelven forgatott és rendezett európai űrhajósokat a világűrben. Declan nemrégiben megnyerte a Madridi Film Fesztivál rövidfilmes kategóriáját Csapás című filmjével és jelenleg egy egész estés, Budapesten játszódó filmen dolgozik. Színészként a 2008-ban bemutatott és Magyarországon játszódó Good című filmben láthattuk. Angol nyelven tart tréningeket.

Dramatrix - Unlocking Communication
Harsányi Bence

Bence 7 éves korától Földessy Margit csoportjába járt. Itt vezetett először csoportot drámapedagógusként. Az ELTE-BTK-n diplomázott nyelvtanárként, utána óraadóként dolgozott az ELTE Angol Tanárképző Központjában és az International Business Schoolban. 2004-2005-ben az IBS Színpad művészeti titkára. Több kereskedelmi televízió műsoraiban működött közre színészként, műsorvezetőként, műsorszerkesztőként. A Momentán Társulat az interaktív improvizációs színház magyarországi meghonosítója. 2003 óta több mint 600 alkalommal léptek színpadra. A DRAMATRIX-nél 2004 óta dolgozik trénerként.

Dramatrix - Unlocking Communication
Iványi Marcell

1973-ban született Budapesten. Tanulmányait a Klotildligeti Drámaiskolában végezte, majd a budapesti Színház- és Filmművészeti Főiskolán szerzett diplomát. Szél című rövidfilmje 1996-ban a Cannes-i Filmfesztiválon Arany Pálma-díjat nyert. 2000-ben a Cinéfondation Residence ösztöndíjasaként Párizsba költözött. Újabb munkái között van a NahTe (2003) című dokumentumfilm, valamint a Harminchárom kép (1998) és a Ballada (2005) című rövidfilm; utóbbival 2006-ban a Velencei Nemzetközi Fesztiválon szerepelt versenyprogramban. Marcell több mint egy évtizede színészképzésben tevékenykedik, civil szervezeti és vállalati tréningekkel is foglalkozik. Magyar és angol nyelven tart tréningeket.

Dramatrix - Unlocking Communication
Juhász Tünde

Külkereskedelmi Főiskola elvégzése után elsősorban értékesítés és marketing területeken dolgoztott két kereskedelmi bankban. Az üzleti szférában töltött nyolc év után fordult a színjátszás felé, ami hobbiból az élete meghatározó szereplőjévé vált.
Miután elvégezte a Gór Nagy Mária Színitanodát, legtöbbször a Tivoliban és a Komédium Színházban játszott, egy előadásuk Oslo-ba is meghívást nyert. Saját társulatával több, országos színházi fesztivál díjnyertes előadásait mondhatták magukénak.

2011 óta a Grund-Színház improvizációs társulatának tagja.

A DRAMATRIX-nél 2010 óta dolgozik mint értékesítő és co-trainer.

2015-ben Mentálhigiénés Segítő Szakember képesítést szerezett a SOTÉ-n.

Dramatrix - Unlocking Communication
Boncsér Sára Luca

Gimnázium után esztétika diplomát szerzett a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Gimnáziumi és egyetemi évei alatt színpadi gyakorlatot szerzett amatőr társulatoknál. Később a Grund Színház tagja lett, amely egy improvizáción alapuló társulat, Andrew Hefler vezetésével. Számos reklámfilmet, kisfilmet és videoklipet készített, illetve modellként dolgozott magyar tervezők kampányfotóiban, valamint dolgozott a Dumaszínházzal és Győri Nemzeti Színházzal, ahol improvizációs tréningek alapján készítettek előadást. Mindemellett dolgozik a Dramatrix tréningcéggel is, vállalatoknak tartva kommunikációs, improvizációs technikákon alapuló foglalkozásokat.

Dramatrix - Unlocking Communication
Fekete Judit

Judit 10 évig élt az Egyesült Államokban ahol BA diplomát szerzett színészetből az Armstrong Atlantic State University-n, majd reklám és filmszerepekkel a háta mögött felvételt nyert a híres Central School of Speech and Drama egyetemre Londonban, ahol MA diplomát szerzett filmszínészetből. Megjárva Los Angelest is 2 éve visszaköltözött Magyarországra, ahol szerepelt magyar és külföldi TV sorozatokban (Strike Back 4, Barátok közt ), külföldi produkciókban ( 100Degrees below Zero, Six Dance Lessons in Six Weeks stb.) és több magyar és külföldi reklámban is. Jelenleg az Andrew Hefler-vezette Grund improvizációs Színház tagja. A DRAMATRIX-nél 2013 óta dolgozik co-trénerként.

Dramatrix - Unlocking Communication
Csobay Bence

Csobay Bence médiapedagógia szakon végzett az Eszterházy Károly Főiskolán. Az elmúlt tíz évben számos tévé-, reklám- és filmprodukcióban volt rendező, rendezőasszisztens, szerkesztő, felvételvezető, operatőr és producer. 18 éves kora óta vesz részt különböző színházi projektekben színészként és rendezőként. Jelenleg PR-kommunikációs tanácsadó és sajtóreferens az egyik legnagyobb állami cégnél. 2012 óta a Grund Színház tagja, a DRAMATRIX-nél 2014 óta társtrénerekedik.

Dramatrix - Unlocking Communication
Fodor Dávid

Alapfokú művészeti középiskolában végezte tanulmányait dráma és irodalom fakultáción. Ezt követően a Pesti Magyar Színiakadémia diákja volt, majd az ELTE magyar-színháztudomány szakán szerzett diplomát. Drámapedagógiai sikereit jelzi, hogy minősítő fesztiválokon rendezései elhozták a Legjobb társulatnak ill. Legjobb junior rendezésnek járó díjakat. 8 éve a Parádfürdői Színjátszó Tábor (PASZT) rendszeres oktatója és csoportvezetője. Emellett a Kecskeméti Ifjúsági Otthonban drámapedagógiai munkát végez.

3 éve dolgozik a Grund Színháznál mint színész és tréner. Folyamatosan tart gyerekeknek csoportos drámapedagógiai foglalkozásokat, illetve felnőtteknek tréningeket.

2 éve került kapcsolatba a Dramatrix-szel, ahol co-tréneri és tréneri feladatokat lát el. Referenciái: Pöttyös, MOL, Duna-Dráva Cement, Sága, Telenor.

Dramatrix - Unlocking Communication
Palkovits Nóra

Nóra Pécsen végzett pszichológia szakon, és diplomát szerzett a kommunikáció és kommunikáció és médiatudomány szakon is. A felsőoktatásban tanuló hallgatók számára szervezett és tartott közösségépítő és interkulturális témában foglalkozásokat. Már az egyetem alatt szervezni kezdett Pécsen egy improvizációs színjátszó csoportot, illetve dolgozott trénerként is hallgatókkal. Szervezte és támogatta a pécsi egyetemi improvizációs színjátszás megalakulását.  Az alkalmazott improvizáció módszerével 2015-ben integrációs műhelyt indított látássérülteknek.

2014 óta a Grund Társulat tagja.

A DRAMATRIX-nél eddig csapatépítési és train-the-trainer tréningeken dolgozott társtrénerként.

Dramatrix - Unlocking Communication
Varga Orsolya

Értékesítő vagyok és coach. 2000-ben magyar-francia szakos tanári (ELTE-BTK), majd 2001-ben közgazdász diplomát szereztem (Külker). Már a kezdetektől jelentkezett a feladataimban a marketing és értékesítés kettőse, a DRAMATRIX-nél is felelős vagyok mindkettőért. 2005-ben marketingesként kezdtem itt, majd 2008 után az értékesítés vált hangsúlyosabbá. 2009-ben a Flow Coaching Schoolban végeztem, azóta nagy örömmel coacholok.

Az improvizáció számomra a fejlődés eszköze. Rengeteg hasznát veszem értékesítőként, azt tapasztalom, hogy segít a hideghívásokban, a bemutatkozó prezentációkban és ártárgyalásoknál is. A magánéletben kiváló szórakozás.

Dramatrix - Unlocking Communication
JOHN CANTWELL

John, a DRAMATRIX ügyvezetője és egyik alapítója, üzletvitel szakon szerzett diplomát a State University of New York at Albany egyetemen. 1993 óta él Európában és 1995-ben csatlakozott az akkor induló DRAMATRIX vállalkozáshoz.

John 2008-ban MBA diplomát szerzett Budapesten a CEU-n. 2008-2010 között ugyanitt meghívott előadóként 30 országból érkező hallgatókat oktatott prezentáció és üzleti kommunikáció témákban. 2009-2011 között az Amerikai Kereskedelmi Kamara vezetőségi tagja és az HR Committee vezetője volt.

A DRAMATRIX-nél John tulajdonos, ügyvezető és értékesítő.