A csapat

Kollégáink

Trénereink és színészeink 5-10 éves tapasztalattal rendelkeznek kommunikációs tréningek, workshop-ok terén és jól ismerik a vállalati szférát. A színész közreműködők a szemléltetésben, helyzetgyakorlatokban, improvizációs feladatokban játszanak szerepet.

Szívesen vesszük azokat a kihívásokat, amelyekre a hagyományos tréning módszerek nem hoztak megoldást. A DRAMATRIX 1996 óta működik sikerrel Magyarországon és a régióban. A képzések trénereink saját fejlesztései, melyek több, mint 100 vállalatnál sikeresen vizsgáztak.

JÁTSSZ VELÜNK
Dramatrix - Unlocking Communication
JOHN CANTWELL

John, a DRAMATRIX ügyvezetője és egyik alapítója, üzletvitel szakon szerzett diplomát a State University of New York at Albany egyetemen. 1993 óta él Európában és 1995-ben csatlakozott az akkor induló DRAMATRIX vállalkozáshoz.

John 2008-ban MBA diplomát szerzett Budapesten a CEU-n. 2008-2010 között ugyanitt meghívott előadóként 30 országból érkező hallgatókat oktatott prezentáció és üzleti kommunikáció témákban. 2009-2011 között az Amerikai Kereskedelmi Kamara vezetőségi tagja és az HR Committee vezetője volt.

A DRAMATRIX-nél John tulajdonos, ügyvezető és értékesítő.

Dramatrix - Unlocking Communication
Greifenstein János

János színházi ember. Az elmúlt 35 évben igen sok előadásban és filmben dolgozott színészként és író-rendezőként. Mindezek mellett 1996-tól foglalkozik bohócmesterséggel is. Rendszeresen tart színész-szakmai tréningeket, főleg improvizációs és clown-technika témában. Magyarországon az elsők közt kezdte el a kórházi viziteket bohócdoktorként, és  15  évig volt a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány művészeti vezetője. Jelenleg az Artistaképzőben tanít bohócmesterséget.

2006 óta a DRAMATRIX vezető trénere. Magyar nyelven tart tréningeket.

Dramatrix - Unlocking Communication
Boncsér Sára Luca

Gimnázium után esztétika diplomát szerzett a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. Gimnáziumi és egyetemi évei alatt színpadi gyakorlatot szerzett amatőr társulatoknál. Később a Grund Színház tagja lett, amely egy improvizáción alapuló társulat, Andrew Hefler vezetésével. Számos reklámfilmet, kisfilmet és videoklipet készített, illetve modellként dolgozott magyar tervezők kampányfotóiban, valamint dolgozott a Dumaszínházzal és Győri Nemzeti Színházzal, ahol improvizációs tréningek alapján készítettek előadást. Mindemellett dolgozik a Dramatrix tréningcéggel is, vállalatoknak tartva kommunikációs, improvizációs technikákon alapuló foglalkozásokat.

Szűts Melinda

Melinda színháztörténész, rendező. Diplomáit az ELTE angol és film szakjain (BA anglisztika és filmtudomány, MA angol irodalom), illetve az Galway-i Ír Nemzeti Egyetemen (PhD színháztudomány) szerezte. 2017 óta oktat egyetemi kurzusokat angol nyelven, elsősorban színháztörténet, színház- és drámaelmélet, rendezés és dramaturgia területeken. Melinda kutatási területe elsősorban a fizikai színház és drámai szöveg kapcsolatára fókuszál, térelméleti és térdramaturgiai megközelítésben. 2021 óta mentorként és trénerként is dolgozik. A Dramatrixnál angolul és magyarul is tart tréningeket.

Dramatrix - Unlocking Communication
Csobay Bence

Csobay Bence médiapedagógia szakon végzett az Eszterházy Károly Főiskolán. Az elmúlt tíz évben számos tévé-, reklám- és filmprodukcióban volt rendező, rendezőasszisztens, szerkesztő, felvételvezető, operatőr és producer. 18 éves kora óta vesz részt különböző színházi projektekben színészként és rendezőként. Jelenleg PR-kommunikációs tanácsadó és sajtóreferens az egyik legnagyobb állami cégnél. 2012 óta a Grund Színház tagja, a DRAMATRIX-nél 2014 óta társtrénerekedik.

Dramatrix - Unlocking Communication
Palkovits Nóra

Nóra Pécsen végzett okleveles pszichológus, krízistanácsadó szakpszichológus és kommunikátor. 2008 óta foglalkozik improvizációs színházzal  színészként és trénerként.  Az improvizációs technikák tréneri módszertanának alapját képezik, amit széleskörűen alkalmaz integratív, megismerő és készségfejlesztő célokra. Elhivatottan dolgozik a tehetséggondozás területén fiatal felnőttekkel.

2016 óta működik együtt a DRAMATRIX csapatával trénerként és co-trénerként a Connect, Alkalmazkodás és rugalmasság, Konfliktuskezelés és Csapatépítő típusú tréningeken.