Kreativitás, think outside the box

Dramatrix - Unlocking Communication

Kreativitás

„A sikeres problémamegoldáshoz hinned kell abban, hogy képes vagy rá és tudsz improvizálni. Sajnos túl sok felnőttet riasztott el az iskola az önfeledt kísérletezés képességétől.”
(Marsha Sinetar, amerikai író)

Szeretné, hogy csapata innovatív javaslatokkal álljon elő? Bátorításra van szükség, hogy a megszokottat merjék újragondolni, tökéletesíteni?

A tréning célja, hogy megmutassa, mindenki képes kreatív megoldásokra és hozzásegítse a résztvevőket kreatív javaslatok generálásához. Résztvevőink először rácsodálkoznak, hogy megfelelő körülmények között mennyire kreatívak tudnak lenni. Megnézzük, hogy a saját munkájukba hogyan tudják átültetni a gyakorolt kreatív technikákat.

Kérj ajánlatot!

Mindenki lehet kreatív!

A résztvevők megtapasztalják, hogy mennyi ötletük születik, ha megszabadulnak a szorongástól, gátlásoktól, és amikor nincs megfélemlítés, minősítés. Ha új dologgal kísérletezünk, természetes, hogy születnek jó és rossz megoldások: ebből tudunk tanulni és még jobb ötletekkel előállni.

Kollektív kreativitás:

A csoportos munka előnyösen hat, ha a résztvevők inspirálják egymást és egymás ötleteiből építkeznek, kihasználva a szinergiákat. Fontos teret engedni a spontaneitásnak, mert ez segíti az asszociációkat és a meglévő ötletek kombinálását.

Kreatív problémamegoldás:

A kreatív elme törekszik, hogy egy jól körülhatárolt problémának sokféle megoldási módját állítsa elő és ezek közül a legelőnyösebbet válassza.

A tréning különlegessége:

Improvizációs feladatokat használunk, melyek egyszerűek és az agy olyan területeit fejlesztik, amelyek elszoktak az „edzéstől”. A résztvevők remekül szórakoznak, miközben szabad asszociációval, történetmeséléssel vagy inspiráló szituációkban alkotnak közösen társaikkal.

RÉSZTVEVŐINK MONDTÁK
Írj nekünk bátran!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Cégnév

Üzenet

Mitől különleges a DRAMATRIX módszer?
sok gyakorlás = a leghatékonyabban eltöltött idő a trénerrel
elmélet interaktívan = az elméleti anyag a fórum színházban és a gyakorlatokban jelenik meg
egyéni megközelítés = mindenki abban fejlődik, ami neki nehezen megy
fókusz a viselkedésen = leggyorsabban előidézhető változás
testbeszéd tudatosítása = könnyen fejleszthető készségek, videós visszajelzés
Kérj ajánlatot!