‘SPEAK!’prezentációs készségek

Speak!

A modern üzleti világban hiába vagy kreatív, eredeti gondolkodó, ha nem tudod eladni, amit létrehozol. A vezetőségtől nem várható el, hogy felismerjen egy jó ötletet, ha nem mutatja be nekik egy jó előadó.”
(David M. Ogilvy, angol üzletember)

A DRAMATRIX ‘Speak!’ Prezentációs készségek programja felkészíti a résztvevőket arra, hogy magabiztosan tudjanak hallgatóságuk számára tiszta üzeneteket megfogalmazó, meggyőző és élvezetes előadásokat, üzleti prezentációkat tartani. A program egyaránt fejleszti a kötetlen és a hivatalos helyzetben szükséges prezentációkat.

Kérj ajánlatot!

Mitől lesz jobb a prezentáció?

Felépítés

A prezentáció elején a közönség számára világos, mi hasznuk származik a prezentációból? Releváns és fontos számukra a prezentáció üzenete? Logikus és követhető a felépítés?

Fókusz

Az előadó uralja a teret a pozíciójával és jelenlétének erejével? Megfelelő a koncentrációja, testtartása? Jól használja-e a hangját és a gesztusait? Segíti-e az értelmezést és az érvelés követését beszédének tagolásával, változatos intonációval?

Kapcsolat

Valódi kapcsolat alakul ki vagy az előadó túlontúl magára figyel ahelyett, hogy a hallgatóság reakcióira koncentrálna? A prezentáló kétoldalú kommunikációt alakít ki és bevonja a közönséget is? A slide-ok uralják a prezentációt vagy az előadó?

Pozitív energia

Túl komoly és formális hangnemű a prezentáció vagy közvetlen és jól követhető? Egyértelmű az előadó lelkesedése és meggyőződése a mondandójával kapcsolatban? A prezentáló nyílt vagy zárt saját személyiségét és energiáját megmutatni?

RÉSZTVEVŐINK MONDTÁK
Írj nekünk bátran!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Cégnév

Üzenet

Mitől különleges a DRAMATRIX módszer?
sok gyakorlás = a leghatékonyabban eltöltött idő a trénerrel
elmélet interaktívan = az elméleti anyag a fórum színházban és a gyakorlatokban jelenik meg
egyéni megközelítés = mindenki abban fejlődik, ami neki nehezen megy
fókusz a viselkedésen = leggyorsabban előidézhető változás
testbeszéd tudatosítása = könnyen fejleszthető készségek, videós visszajelzés
Kérj ajánlatot!