’CONNECT!’ Kapcsolatépítő kommunikáció

’CONNECT!’ Kapcsolatépítő kommunikáció

„A legfontosabb utazás, amit megtehetsz életed során, félúton találkozni az emberekkel.”

(Henry Boyle, Lord Carleton, az Angol Államkincstár kancellárja)

A bizalomépítés, együttműködés és hatékony kommunikáció eszközeinek gyakorlása, fejlesztése.  Mindezek közös célja a partnerség, amely a házon belüli kommunikációban, tárgyalásokon, és az ügyfélkapcsolatok ápolásában sikerre vezet.

Kérj ajánlatot!

Mitől különleges?

A tréning különlegessége a színész közreműködő, aki a nehéz karaktereket hozza. A résztvevő önmagát adja, a szerepjátékokon keresztül bővítjük technikáit. Mindenki azokkal a készségekkel dolgozhat, ami a mindennapi munkahelyi kapcsolataiban a problémamegoldáshoz kulcsfontosságú.

Bizalomépítés

Magabiztosság, hitelesség és a partnerre való fókuszálás mind szükséges, hogy partneri viszonyt alakítsunk ki. A tréningen megvizsgáljuk, hogy mit csinál a résztvevő most, hogyan hat ez a partnerre, és hogyan csinálhatná jobban?

Státuszmaszkok

Ez a jelenség jó példa arra, hogyan térünk el a partneri kapcsolattól. Nehéz emberek viselkedése kényszerít minket is rossz irányba, így különösen nehéz velük megőrizni a pozitív hozzáállást. A státuszmaszkok kapcsán vizsgáljuk a kapcsolat-orientált és a feladat-orientált kommunikációt is.

Együttműködés

Ha azt tapasztaljuk, hogy a partner játszmázik, extra energiákat tudunk mozgósítani, hogy közös problémánkat közösen oldjuk meg. Erre felvázoljuk és gyakoroljuk a 3 fontos lépést: 1. Összehangolódás, 2. Helyzetfeltárás, aktivizálás, 3. Együttműködés.

RÉSZTVEVŐINK MONDTÁK
Írj nekünk bátran!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Cégnév

Üzenet

Mitől különleges a DRAMATRIX módszer?
sok gyakorlás = a leghatékonyabban eltöltött idő a trénerrel
elmélet interaktívan = az elméleti anyag a fórum színházban és a gyakorlatokban jelenik meg
egyéni megközelítés = mindenki abban fejlődik, ami neki nehezen megy
fókusz a viselkedésen = leggyorsabban előidézhető változás
testbeszéd tudatosítása = könnyen fejleszthető készségek, videós visszajelzés
Kérj ajánlatot!