Igényre szabott workshopok

Dramatrix - Unlocking Communication

Igényre szabott workshopok

“A jó humor felpezsdíti az elmét és a testet. Az aggodalom és a depresszió legjobb ellenszere. Üzleti előny. Vonzza és megtartja a barátokat. Enyhíti az emberek terheit. Közvetlen út a derűhöz és az elégedettséghez.”
(Grenville Kleiser, amerikai író)

A színházi megközelítéssel izgalmas, élményszerű módon tudunk nehezen megfogható kérdéseket, problémákat felvázolni. A workshop témájához kapcsolódó egy-egy kérdésnek színpadi bemutatása elgondolkodtat, vélemény-formálásra vagy állásfoglalásra késztet. A résztvevők javaslatait az improvizációban jártas színészek beleépítik a szituációba, így interaktív beszélgetés indul. Ezzel azt érjük el, hogy pozitív befogadásra lehet hangolni a közönséget, érdekeltté lehet őket tenni a témával kapcsolatban.

A workshopok tagadhatatlan előnye, hogy rugalmasan alakíthatók az időkeret és csoportlétszám függvényében. Mindig alapos előkészítéssel alakítjuk a megrendelő igényeinek megfelelően a programot és a színpadra vitt szituációkat.

Kérj ajánlatot!

Példák különböző workshopokra:

Cooperation
Csoport szintű együttműködés fejlesztése storytelling vagy improvizációs technikákkal. Az egyénieskedés, dominancia nem hoz eredményt, közös kreativitásra és problémamegoldásra van szükség.
Compliance
Vállalati előírások fontosságára és betartására érzékenyítő workshop. Elkötelezettség elősegítése.
Pl.: Diversity and tolerance, Social media etiquette, Environment-Health-Safety regulations, Corporate Ethos
Company culture development
Érteni és megélni a vállalat értékeit, misszióját mindennapokból vett példák által. Fórum színházat alkalmazunk, amely interaktívan bevonja a résztvevőket is.
Improv challenge
Szeretné a kollégákat egy váratlan kihívás elé állítani? Az Improv Olympix úgy dolgoztatja meg a résztvevőket, amire garantáltan nem lehet előre felkészülni. Az tud jól szerepelni, aki meri használni a spontaneitását, intuícióját, önzetlen csapatjátékos és bízik a társaiban, a közös megoldásokban.
RÉSZTVEVŐINK MONDTÁK
Írj nekünk bátran!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Cégnév

Üzenet

Mitől különleges a DRAMATRIX módszer?
sok gyakorlás = a leghatékonyabban eltöltött idő a trénerrel
elmélet interaktívan = az elméleti anyag a fórum színházban és a gyakorlatokban jelenik meg
egyéni megközelítés = mindenki abban fejlődik, ami neki nehezen megy
fókusz a viselkedésen = leggyorsabban előidézhető változás
testbeszéd tudatosítása = könnyen fejleszthető készségek, videós visszajelzés
Kérj ajánlatot!