Vezetői kommunikáció

Vezetői kommunikáció

″Egyetlen szervezet sem támaszkodhat zsenikre, mert kevés van belőlük és felelőtlenek. Egy szervezet erősségének próbája, hogy tud-e többet kihozni egy átlagos emberből, mint amire az képesnek gondolja magát. Feltárni a rejtett lehetőségeit, így inspirálva másokat is fejlődésre. A szervezet célja, hogy átlagos emberek kiugró eredményekre legyenek képesek.″
(Peter Drucker, acclaimed management consultant)

Tréningünkön interperszonális és kommunikációs készségek fejlesztésével mutatunk olyan megközelítési módokat, amelyek – pozíciótól függetlenül – bármely vezető számára hasznosak lehetnek. Miként lehet a legjobb eredményt elérni a munkatársaknál egyéni és csoport szinten is?

Csoport- és középvezetők számára a fejleszthető készségek pl. a delegálás, motiválás, valós idejű visszajelzés és helyzetfüggő kommunikáció. Projektvezetők számára szakmai teamek/feladatok irányítása – „Irányítás pénz, paripa, fegyver nélkül”. Kommunikációs eszköztár bővítése különböző szituációkban, pl.: elkötelezés, feladatátadás, számonkérés, visszajelzés.

Kérj ajánlatot!

Mitől különleges?

A vezető tréner mellett egy színész-tréner biztosítja, hogy a role-playekben nagyon különböző típusú beosztottakkal és szituációkkal lehessen dolgozni. Többszereplős szimulációs történetekre is lehetőség van, ahol egy-egy konfliktus következményeit is megnézzük.

A tréning igazítható a vezetők időbeosztásához. Ajánlásunk szerint 1-2 napos alaptréning után választható modulokkal bővíthető, igényre szabható. Választható modulok: Sharing Vision (Jövőkép közvetítése és bevonás), Teljesítményértékelés, Feladatátadás és számonkérés, Mentorálás és motiválás, Kérdezéstechnika

Vezetőként partneri viselkedést alkalmazni
Nyitott, egyértelmű és releváns kommunikáció minden szinten
Különböző vezetői viselkedések a gyakorlatban (Hershey-Blanchard: Helyzetfüggő vezetés)
Kompetenciaszinteknek megfelelő delegálás (vezetői stílusok és differenciált kommunikáció)
Storytelling: kontextust teremteni a feladatokhoz, az egyének szerepe a történetben
RÉSZTVEVŐINK MONDTÁK
Írj nekünk bátran!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Cégnév

Üzenet

Mitől különleges a DRAMATRIX módszer?
sok gyakorlás = a leghatékonyabban eltöltött idő a trénerrel
elmélet interaktívan = az elméleti anyag a fórum színházban és a gyakorlatokban jelenik meg
egyéni megközelítés = mindenki abban fejlődik, ami neki nehezen megy
fókusz a viselkedésen = leggyorsabban előidézhető változás
testbeszéd tudatosítása = könnyen fejleszthető készségek, videós visszajelzés
Kérj ajánlatot!